Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Utendørsbestikk

kr 95
Incl. VAT
- +
Et superpraktisk utendørsbestikk – et must-have for alle små og store utendørsentusiaster! Et utendørsbestikk som kan foldes ut, og som inneholder både gaffel, skje, kniv og flaskeåpner! Denne smarte dingsen er god å ha når man skal på tur, og får plass i selv den minste ryggsekken. En flott gave som gjør deg klar for nye eventyr!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

… Og langt der nedi ryggsekken rasler det i det tunge bestikket som man har drasset med seg hjemmefra ... Men nå kan du sørge for at dette ikke skjer igjen, ved å gi bort dette fantastiske utendørsbestikket som passer perfekt til langturen slik at man slipper å drasse på tungt bestikk. Et praktisk bestikk som er så lite at det får plass i lomma, og som inneholder både gaffel, kniv, skje og flaskeåpner! Et bestikk som er barnevennlig, og som settes enkelt sammen når man trenger det. Med dette redskapet har du alt du trenger ute i naturen!

Utendørsbestikket er laget av rustfritt stål og er av høy kvalitet som tåler en støyt. Det perfekte tilbehøret enten man skal på camping eller sykletur, padling eller piknik. En flott gave til både store og små som liker å ferdes ute i naturen, og som kan passe til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Utendørsbestikk

  • Bestikk med fire funksjoner: gaffel, skje, kniv og flaskeåpner
  • Enkel og sikker plug-in-mekanisme, egnet for barn
  • Metallutgang for å feste
  • Rustfritt stål
  • Lengde: 9,6 cm (utvidet 17,5 cm)
  • Ikke egnet for barn under 3 år – kvelningsfare på grunn av små deler!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-19T13:58:11+00:00