Trenger du hjelp?

Uttrekkbar ryggkløer

kr 105
Incl. VAT
- +
Få slutt på den irriterende ryggkløen som du ikke kan gjøre noe med ved å skaffe deg denne praktiske ryggkløeren som er uttrekkbar! Lar deg komme til akkurat hvor du vil. En enkel, men like fullt genial gaveidé, spesielt til en som har bevegelseshemning.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vi kjenner alle til den irriterende ryggkløen. Hvorfor oppstår det kløe oftere der enn på armen hvor vi enkelt kommer til? Dette problemet blir et ikke-problem så snart du har denne praktiske, uttrekkbare ryggkløeren i ditt eie. Med en lengde på mellom 25 og 52 centimeter ligger alt til rette for at du kommer til akkurat der hvor skoen trykker!

De fleste av oss liker å bli tatt på, enten det er i form av massasje eller å bli klødd. Men når man er alene, eller kanskje i selskap med en perifer bekjent, kan det være greit å ha en ryggkløer for hånden. For man har vel ikke akkurat lyst til å be kona til sjefen klø en litt på ryggen? Ryggkløeren passer like godt på nattbordet, som den gjør i bilen eller på kontoret.

Kjøp denne ryggkløeren i gave til en du vet kommer til å sette pris på litt assistanse neste gang det klør så grusomt på det punktet på ryggen han eller hun aldri kommer til!

Detaljinformasjon

Uttrekkbar ryggkløer

  • størrelse minimal: 25 cm
  • størrelse maksimal: 52 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T13:49:34+00:00