Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Smykkeholder

kr 455
Incl. VAT
- +
I seg selv et lite smykke: denne vakre smykkeholderen ser ut som en mini-garderobe! Søtt, morsomt og veldig praktisk oppbevaringssted der man henger halskjeder og øredobber på ”kleshengerne” og legger alle smådelene i skuffen under. En organizer av høy kvalitet som kommer til å gi mye glede – super gave for kvinner som elsker smykker!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En kul idé har her blitt gjort om til faktisk produkt på en svært god måte: denne fantastiske smykkeholderen skaffer ikke bare orden i dine halskjeder, øredobber og armbånd, den er i seg selv som et smykke og skaper dermed et blikkfang i rommet. Designet er like enkelt som det er genialt: en minigarderobe! 7 faste ”kleshengere” gir rom for halskjeder og øredobber som om de var jakker og kåper. Skuffen under, som innvendig er dekket med fløyel og som i storformat ville gitt rom for luer og skjerf, rommer i denne miniatyrvarianten ringer, små øredobber og lignende. Minigarderoben har en nett størrelse på 17,8 x 40 x 8,5 cm og er laget av tre og krom.

Som gave passer denne smykkeholderen til enhver kvinne som bruker smykker, armbånd og øredobber. Den kommer garantert til å bli satt pris på og få en æresplass på enten nattbordet eller kommoden på baderommet. Fiffig gaveidé som gir den rette glansen til en kvinnes smykker!

Detaljinformasjon

Vakker smykkeholder

  • 17,8 x 40 x 8,5 cm
  • i tre og krom
  • skuff belagt med fløyel inni

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T14:19:12+00:00