Trenger du hjelp?

Vannvifte – dobbelt forfriskende!

kr 85
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Er det en vifte? Er det en sprayflaske? Det er ikke godt å si. Men ved nærmere øyensyn så ser du at dette er en batteridrevet vifte med sprayflaske. Den geniale kombinasjonen gir maksimum forfriskning på varme sommerdager, når man trenger det som mest. Et must til stranden, balkongen eller solsenga.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå er ikke sommeren overdrevent heit her til lands, og det er egentlig greit. Det kommer allikevel dager hvor man sitter i sola til svetten renner og hodet koker. Og da er det veldig greit å ha en vannvifte som frisker opp.

Denne batteridrevne vifta avgir en kjølig bris som er uunnværlig på varme dager. Det er bare å trykke på knappen, og vips, så har du en deilig vifte med vannsprut. Ta med deg denne i parken, til sjøen, på balkongen, på konsert ... mulighetene er mange. Selv potteplantene dine blir fornøyd med denne lille spraydusjen.

Gi venner og familie en mulighet til å holde hodet kaldt på selv de aller varmeste dagene. En svært fin gave til store og små.

Detaljinformasjon

Vannvifte – dobbelt forfriskende

  • Spray kombinert med batteridrevet vifte
  • 2 AA-batterier kreves (ikke inkludert)
  • Helt ufarlig med sine myke vifteblad
  • Høyde: 29 cm
  • Materiale: Plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-22T20:08:37+00:00