Trenger du hjelp?

Vase "badedam"

kr 365
Incl. VAT
- +
En nydelig vase med stor vekt på detaljer som gjør den til en super gaveidé! På vakker behandlet keramikk svømmer småfisk sidelengs, mens en vakker kvinnefigur som ligner en havfrue, lener seg over kanten. Nesten som en idyllisk liten badedam. En fin idé av et blikkfang i form av en nydelig vase!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne vasen gir ikke bare en fast plass til friske blomster, den tilfører også mye stil. Til velduftende roser, tulipaner og lignende, slik at de kan lukte fantastisk og pryde en unik blomstervase. Utførelsen etterligner en idyllisk badedam der en ung kvinnefigur lener seg over kanten og kikker ut over dammen.

Under henne befinner det seg en farget fiskestim som ser ut til ikke å vite helt hvor de skal gjøre av seg i vannet. Hele vasen måler 9 cm i diameter og er 22 cm høy. Det er en fin måte å vise frem blomster og bidra til å holde dem friske på. En super gaveidé til hobbyinteriørarkitekter, fans av pyntegjenstander og friske blomster, og den er en super designgaveidé som egner seg godt til enhver gledelig anledning!

Detaljinformasjon

Vase "badedam“

  • Mål: Høyde: 22 cm. Diameter: 9 cm
  • Materiale: Porselen, glassaktig innside, utsiden er dekket med elementer i porselen og dekor

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-25T03:32:51+00:00