Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Vase i skrue-design

kr 239
Incl. VAT
- +
Denne vasen i gigantisk skrue-design er en både kreativ og overbevisende gaveidé, og egner seg for allsidige mottakere og ulike anledninger. Den er metallisk, klumpete og dekket med rustflekker, slik man kan forvente! Men med de sarte blomstene og sterke fargene som kjennetegner en vakker bukett, er den nå blitt et flott blikkfang! For de som liker det litt ekstravagante er denne vasen i stilig skrue-design virkelig en flott gaveidé til stuen eller soverommet!Du vil garantert score høyt blant dine venner, kollegaer og mekanikeren når du gir bort denne spesielle oppmerksomheten som garantert ikke vil samle støv på hylla! Enten det er på legekontoret, i stua, på kontoret, i salongen eller vinduskarmen, uansett forblir denne originale vasen designet som en skrue godt husket og får de fleste til å dra på smilebåndet!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Her kolliderer motsetningene veldig fint mot hverandre! De subtile grønne og fargede blomstene sitter fast i en overdimensjonert vase i skrue-design med rustflekker – en flott dekorasjon og gaveidé for mekanikere, amatører og de som elsker vellykkede kontraster!

Detaljinformasjon

Vase i skrue-design

  • Mål: 19 x 20 cm
  • Materiale: Keramisk
  • Vekt: ca. 3190 g

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T09:09:33+00:00