Trenger du hjelp?

Vase med foto-lomme

kr 139
Incl. VAT
- +
En blomstervase med en personlig touch: denne vakre og dekorative ideen er laget av PVC, og har en liten foto-pose slik at du kan sette inn ditt personlige bilde. En flott gave som kommer direkte fra hjertet, og som passer til en mengde spesielle anledninger. Ingenting sier omtanke som blomster og bilder!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hva med å gi en bukett med blomster til din gode kollega til bursdagen, eller hva med en gratulasjonsbukett til venninnen din når hun har klart bilsertifikatet? Eller hvorfor ikke kjøpe en stor bukett med roser til din kjære, for å feire bryllupsdagen? Det spesielle med denne vasen er at du kan inkludere et vakkert bilde, slik at gaven blir ekstra spesiell. Kanskje har du et bilde som betyr noe spesielt for dere begge, eller et hyggelig minne som fortjener å feires? Da vasen er laget av PVC, kan den også brettes og tas med, uten fare for at den skal knuses eller ødelegges.

Det fine med denne vasen er at den kan brukes om og om igjen, og at du kan bytte ut bildet som pryder forsiden. Putt det ønskede bildet inn i fotoposen som måler 8,5 x 10 cm, før du sakte fyller vasen med vann. Alt du nå trenger er noen blomster, og gaven er klar til å gis! En helt spesiell og hjertefølt gave som vil bli husket!

Detaljinformasjon

Vase med fotolomme

  • Innhold: to sammenleggbare vaser
  • Et bilde på hver vase
  • Funksjoner: fotopose 8,5 x 10 cm til dine egne bilder
  • Materiale: PVC
  • Mål: Cirka 24 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-29T04:36:01+00:00