Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Veganpassion-Veganske favorittoppskrifter til baking

kr 259
Incl. VAT
- +
For amatørbakere og nysgjerrige som gjerne vil like vegansk mat, men som trenger å bli overbevist, er denne spesielle bakeboken en veldig fin gave. En fantastisk gaveidé for enhver anledning for bakefeen og bakemesteren!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Etter korte introduksjoner til ulike områder innen vegansk matlaging (f.eks. "Hvorfor bake vegansk?", "En verden av søtstoffer", "Å erstatte egg er enkelt"), nevner forfatteren kort forskjellige smaker og ingredienser. Viktige tips for baking, bakeredskaper og endringer, som små triks til dekorasjoner og ulike varianter av deiger er også en del av den første boken. Rett etterpå finner du mangfoldige fargerike oppskrifter.

Bakeboken er inndelt i ulike emner. Dermed kan du raskt finne de oppskriftene som du leter etter under "grunnleggende oppskrifter for deig, fyllinger og toppings", kjeks og fine bakervarer" eller "cupcakes og muffins". Et lite høydepunkt er at forfatteren i kategorien "Emballasje og oppbevaring" har samlet noen ideer, og forvandlet deilige delikatesser i sin helhet og gjort de til et spesielt blikkfang.

Mottakeren må selvfølgelig ikke være veganer for at vedkommende skal kunne få denne fargerike bakeboken i gave. Det er tilstrekkelig at han eller hun elsker å eksperimentere og prøve ut ulike oppskrifter som kan være vanskelige å skille fra ikke-veganske retter.

Detaljinformasjon

Veganpassion – Veganske favorittoppskrifter til baking

  • Utelukkende veganoppskrifter
  • 304 sider
  • Språk: tysk

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-20T11:07:36+00:00