Trenger du hjelp?

Veggie Twister – grønnsakskutter

kr 169
Incl. VAT
- +
Dette tilbehøret burde være obligatorisk i alle velutstyrte kjøkken. En fin idé som gjør grønnsakene mye morsommere enn de egentlig er. Den kutter spriralformede stykker av agurken, squashen, gulroten eller andre grønnsaker. Resultatet blir imponerende og kreativt og får rettene dine til å skille seg ut.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Veggie Twister – et fargerikt leketøy for kjøkkenet som bringer enda mer moro til matlagingen. Ulike typer grønnsaker som gulrøtter, agurker eller squash blir til nydelige spiraler som du legger i salaten eller woken. Du trenger ikke lenger å ha spesialkunnskaper innen kokkefaget for å lage visuelt imponerende retter! Selv om grønnsakskutteren kanskje ikke hjelper direkte på smaken, spiser vi mennesker også med øynene, og en visuelt tiltalende matrett smaker mye bedre en brun sørpe.

Gi denne finurlige saken til alle matglade familiemedlemmer, venner eller kollegaer. De kommer til å takke deg (og kanskje invitere deg på middag?). En fin gaveidé utenom det vanlige. Bestill den her fra oss allerede i dag.

Detaljinformasjon

Mål: 8x7x4 cm

  • Farge: Gul
  • Materiale: Plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-28T08:38:23+00:00