Trenger du hjelp?

Veggklokke – matematikk

kr 209
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

En ordentlig hjernenøtt av et veggur. Den som ønsker å finne ut av tiden ved hjelp av denne matematikk-veggklokken må først regne ut formelen. Den lille viseren står på 3x4 og den minste på 1-0, hva blir det? Eh, vent litt, gruble, gruble … da er den vel 5 minutter over 12, eller? En artig gaveidé som inkluderer en aha-opplevelse!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Endelig en original gave for mattegenier og problemløsere! Det spesielle med dette vegguret er følgende: I stedet for de vanlige sifrene 1–12 plassert i en sirkel, finner man 12 forskjellige formler på denne urskiven. Her er det følgende motto som gjelder: De som ønsker å finne ut av den nøyaktige tiden, må faktisk regne den ut! Men også de som ikke er spesielt glade i å regne ut matteoppgaver på fritiden, trenger ikke å frykte formlene på denne klokken. Med litt konsentrasjon klarer man nemlig likevel å finne ut av tiden.

Uansett om den finner sin plass på kjøkkenveggen eller henges opp på kontoret eller barnerommet, vil den kunne passe inn i mange ulike interiørstiler grunnet sitt elegante design i svart/hvitt. Fronten består av glass, noe som gir en ekstra elegant touch. Det er ingen tvil om at vegguret dermed også er et ordentlig blikkfang i rommet!

En original gave i enhver sammenheng, enten den gis bort til den som elsker regnestykker eller den som bare setter ordentlig pris på kule interiørdetaljer!

Detaljinformasjon

Veggklokke – matematikk

  • rund veggklokke
  • med matematiske formler i stedet for tall – når formlene blir regnet ut, får man riktig klokkeslett
  • metallvisere
  • materiale: glass
  • størrelse: Ø ca. 35 cm
  • farge: svart
  • merk: de nødvendige batteriene (1 x AA) er ikke inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-08-04T05:10:33+00:00