Trenger du hjelp?

Veggtelefon i 70-tallsdesign

Fra kr 735
Incl. VAT
- +
1970 var ikke bare året for vill rock. Også den gang skjedde det noen tekniske endringer. Det var da veggtelefonene med knapper på, kom, slik at man kunne ha telefonkontakt med slektninger. Veggtelefonen i rødt med 70-tallsdesign er også tilgjengelig i svart elfenben, og dermed har man beholdt de klassiske fargene til veggtelefonene. En flott gaveidé til jul eller bursdag!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det ville 1970-tallet brakte ikke bare med seg Woodstock og vill rock'n roll. Teknologien gjorde også store fremskritt. Spesielt populære var de praktiske veggtelefonene som var festet til veggen, og som i hovedsak befant seg i private husholdninger så vel som i offentlige bygninger og restauranter. Denne veggtelefonen minner om den tiden. Raskt og enkelt finner denne nostalgiske telefonen sin plass på veggen. Med en klassisk ringetone fra 1970 vil hver samtale minne om den våkne ungdomstiden.

Et fint høydepunkt: Telefontastene på telefonen kan anvendes slik at de virker som en del av en telefonskive. Til tross for gammeldags design har veggtelefonen i 70-talls design en konvensjonell standard telefonlinje og telefonbank. Den er tilgjengelig i svart, rød og elfenben – klassiske farger fra den tiden. Overrask dine foreldre eller besteforeldre med denne veggtelefonen i gammel 70-tallsstil og vekk minnnene om en god tid!

Detaljinformasjon

Veggtelefon i 70-tallsdesign

 • ul>Levering: 1 veggtelefon i 70-tallsstil
 • Funksjoner: Til å henge på veggen, kompatibel med trykknapp, moderne telefonbank, tradisjonell mekanisk klokke som fungerer med alle standard telefonlinjer
 • Farger: svart, rød, elfenben
 • Mål: 14,5 x 24 x 8,5 cm
 • Vekt: 0,75 kg
 • Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2020-01-19T15:51:43+00:00