Trenger du hjelp?

Veggur av tall

Fra kr 449
Incl. VAT
- +
En klokke er som et kunstverk, så merkbar, at navnet "Urverk" er nær … definitivt en veldig morsom klokke som består nesten utelukkende av tall! Den svært store klokken kan bestilles i lilla eller svart med hvit eller svarte pekere. Alt etter ditt valg. Vegguret imponerer som et stilig dekorativt element på nesten hver eneste vegg!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette vegguret har en fugl! Også en kanin og et ekorn turner rundt på den ellers enkle klokken, som i hovedsak består kun av tall og pekere. På grunn av de individuelle tallenes størrelse og posisjon, vil de lene seg mot hverandre i sirkelen. Men klokken er uansett svært livlig, fantasifull og interessant. Denne fantastiske designidéen kan faktisk utelate de digitale tallene og bare la de respektive tallene henge på veggen. De overbeviser i alle fall!

Spesielt mot en farget bakgrunn vil vegguret se imponerende ut med en diameter på 45 cm. Avhengig av humøret kan mottakeren skifte pekere på vegguret, fordi både den lilla og svarte versjonen har pekere i hvit og svart. Vegguret for alle design fans er en fantastisk gaveidé som garantert ikke bare vil skape stemning for folk som notorisk kommer for sent!

Detaljinformasjon

Veggur av tall

  • Mål: Ø 45 cm
  • Pekere i svart eller hvitt etter ditt valg
  • Pakket i emballasje

Detaljinformasjon

Veggur av tall

  • Mål: Ø 45 cm
  • Pekere i svart eller hvitt etter ditt valg
  • Pakket i emballasje

Produktomtaler

Write a review
2020-01-29T04:31:52+00:00