Trenger du hjelp?

Veggur med gevir

kr 489
Incl. VAT
- +
For de som elsker naturen og rustikt interiør, er dette vegguret med gevir en ypperlig presang. Det er laget av høyverdig nøttetre og minner om hodet til en hjort når det henges på veggen. En super gave med ordentlig sjarm!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette vegguret med gevir slår vanlige veggklokker ned i støvlene hva gjelder utsøkt design og brukervennlighet. Uret simpelthen oser av kvalitet med sin lekre utførelse i nøttetre, og det stilige geviret gjør at det leder tankene hen til en hjort eller elg når uret henges på veggen. Passer perfekt inn i rustikt interiør, for eksempel i en hytte i skogen eller et sommerhus ved havet.

Utseendet er som sagt upåklagelig, med det er også kvartsuret som gjengir tiden med iskald presisjon. Når du gir bort dette vegguret med gevir i presang til noen, gir du altså bort både lekkert design og høy funksjonalitet. Uret kommer garantert til å bli mottatt med et stort smil, enten det gis bort i gave til en interiørinteressert venninne eller en far som alltid er på utkikk etter nye rustikke interiørdetaljer til hytta på fjellet.

Detaljinformasjon

Veggur med gevir

  • høyde: 25 cm
  • materiale: nøttetre
  • kvartsur

Produktomtaler

Write a review
2020-09-24T03:39:31+00:00