Trenger du hjelp?

Veien til hjertet går gjennom magen: salt- og pepperbøsse

kr 125
Incl. VAT
- +
Salt- og pepperbøsser som viser et elskende par i kjærlig omfavnelse. Det er nesten som man kan føle tiltrekningskraften mellom disse to figurene! En litt uvanlig dekorasjon på kjøkkenbordet, og dermed en gave for den som elsker litt krydder i interiøret!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et kjent ordtak lyder: ”Veien til en manns hjerte går gjennom magen”, og det er nok helt riktig. Men vi mener generelt at veien til alles hjerter går gjennom magen! Akkurat derfor er dette søte settet bestående av salt- og pepperbøsser helt perfekt som en liten innredningsdetalj på kjøkkenet. Du kan selvfølgelig fylle de med det krydderet du selv ønsker, men de fungerer ekstra bra til salt og pepper ettersom de kommer i svart og hvit utførelse. I tillegg står de fint på et lite vakkert trebrett, noe som virkelig tilfører en lekker touch.

Dette forelskede paret er i en het omfavnelse, og det er dermed egentlig en veldig romantisk figur når man kikker nærmere på den. Derfor gjør denne seg godt som gave i romantiske anledninger, men fungerer også supert som presang til en matglad venn eller venninne!

Detaljinformasjon

Veien til hjertet går gjennom magen: salt- & pepperbøsse

  • sett bestående av salt- og pepperbøsse
  • 8 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T06:49:06+00:00