Trenger du hjelp?

Verdenskart som kan skrapes – Deluxe-utgave

kr 315
Incl. VAT
- +
Ta verden hjem til deg! Med dette verdenskartet som kan skrapes etter hvert som du besøker landene, har du en fantastisk dekor til stueveggen. I denne deluxe-utgaven kommer verdenskartet i lekker gullfarge. Super gave til en reiseglad venn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gullutgaven av skrape-verdenskartet er perfekt for den som elsker å reise, enten man har besøkt 10 eller 76 land. Og denne varianten passer spesielt godt til de som liker å kombinere reise med luksus. Sammenlignet med de vanlige skrape-verdenskartene inneholder dette det lille ekstra hva gjelder detaljer, og ser i tillegg blendende ut i den fantastiske gullfargen.

Prinsippet er enkelt: hvis man har besøkt et land, bruker man en mynt til å skrape opp dette. Landene som skjuler seg under er i flotte farger og skaper en nydelig kontrast til den gullfargede skrapefolien. Etter hvert som du reiser blir kartet et mer og mer fargerikt bevis på hvilke deler av verden man har besøkt, og hvilke som gjenstår. På grunn av detaljene og fargene, gjør det seg ypperlig som veggdekor i stua. Uvurderlig gave til en som elsker å reise, gjerne med en touch av luksus!

Detaljinformasjon

Verdenskart som kan skrapes – Deluxe edition

  • gull-utgave
  • til å skrapes
  • belagt papir
  • 82,5 x 59,4 cm
  • i flott gaveforpakning

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T19:48:54+00:00