Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Verdenskart – vegg og korktavle

kr 249
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

En av de mest vellykkede kombinasjoner, etter sjokolade! Denne gaven er et elegant verdenskart som er praktisk for å henge på veggen. Et flott sted å drømme om fjerne land og erindre besøkte steder – eller for å henge telefonnumre og handlelisten på. Et fantastisk og praktisk blikkfang laget av kork for globetrottere og reiselystne!
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ser fantastisk ut, er svært praktisk og vekker reiselysten: Verdenskartet av kork som kan henges på veggen kan også brukes til å henge postkort, telefonnumre og andre viktige saker du har bruk for – designet slik at det øyeblikkelig fanger oppmerksomheten på verden! Marker tidligere ferier og fremtidige reiseplaner med de medfølgende knappenålene.

Planlegg reiseruter med nåler og farget garn på land som har blitt besøkt og dekorer med små minner ... et personlig og kreativt blikkfang til entréen, kjøkkenet eller stuen! Verdenskartet som kan rulles opp uten problemer for de som ønsker at det skal se ryddig og rent ut. Blir til et virkelig fargerikt og livlig verdenskart med billetter, reisebilder og andre verdifulle minner. En veldig fin dekorasjon for enhver stue og kan klart anbefales som gave!

Detaljinformasjon

Verdenskart – vegg og korktavle

  • Mål: 58 x 82 cm
  • 25 knappenåler inkludert
  • Materiale: Kork

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:04:42+00:00