Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Verdenskartet for surfere

kr 249
Incl. VAT
- +
Verdenskartet for surfere: Mer enn 1000 av de beste surfestedene i verden er håndtegnet på et stort verdenskart som kan henges opp – Nå venter den ultimate gaveidéen for surfere! I det tykke papiret med glans og cellofan kan man skrive om surfing, drømmer og virkelighet. Et klart må-ha for enhver surfer!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

De mest kjente bølgene i verden, samt gode tips – verdenskartet for surfere kjenner til dem alle! På det store verdenskartet som kan henges opp finner du ikke bare mer enn 1000 steder for surfing. Du finner også viktig informasjon rundt disse, som blant annet haiangrep eller vanntemperaturen. Så opprett et magisk kart hvor surferen kan drømme om fjerne kyster, planlegge neste surfetur og krysse av besøkte steder ... Med hundrevis av små personlige tegninger gjort for hånd, er verdenskartet ikke bare viktig, men det er også en ekte perle.

Den tykke bestrøkne glansen og det overskrivbare papiret vil garantert få en prominent plass på kontoret, i stuen eller på kjøkkenet rett etter at det er pakket ut – akkurat der hvor surferen liker å sitte og slappe av mens han elle hun drømmer om fantastiske bølger! Verdenskartet for surfere passer for alle som elsker vind og vann – gi ham eller henne denne flotte gaven som et høydepunkt til leiligheten. Feriefølelsen designet som et kart!

Detaljinformasjon

Verdenskartet for surfere

  • Mer enn 1000 surfesteder av personlige tegninger, informasjon om vanntemperatur, haiangrep
  • Trykt i høy kvalitet med glans
  • re-skrivbar
  • Vekt: 250 g papir
  • Mål: 97,5 x 56 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T05:55:01+00:00