Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Verdensrommet kjeksformer

kr 125
Incl. VAT
- +
Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Du kommer til å imponere stort med disse kjeksene, og selv ha det veldig gøy i prosessen! Figurene settes sammen etter steking, og plutselig har du kule 3D-romskip eller UFO-er med astronauter eller romvesen ved siden av. Her er det rom for mye lek og kreativ utfoldelse, og det beste av alt - du kan lage hva slags kjeks du vil! Samle venner og familie på bakedag og kos dere med filmmusikk og hjemmelaget snacks, eller gi bort deilige, hjemmelagde bakevarer i gave til noen du bryr deg om. Selve settet egner seg selvfølgelig også perfekt som en gave til den bakeglade! Dette er en gave som vil bli satt pris på av både fettere, søstre, kompiser, kjærester og bestemødre, og er like fin til jul som til bursdag eller andre anledninger.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En ny dimensjon av bakevarer er på vei! Bokstavelig talt - disse kjeksformene er figurer som romskip og astronauter, og gjør bakingen både morsom og kreativ.

Detaljinformasjon

Verdensrommet kjeksformer

  • Mål: 12,5 x 19,5 x 1,2 cm
  • Assortert utvalg

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-20T11:08:47+00:00