Trenger du hjelp?

Veske- og hodelykt for naturekspedisjoner

kr 135
Incl. VAT
- +
Denne kule 2-i-1-hodelykten for barn er ikke bare uunnværlig for speidere! Takket være den sammenleggbare LED-lykten og pannebåndet, forvandles den pålitelige og bevegelige vesken til en hodelykt. Så nå kan naturekspedisjonen eller leiren bare starte. Nettopp for kloke hoder!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nattvandring eller campingtur, utflukt i skumringen eller ekspedisjon med guttespeiderne – en god lykt er ikke bare nødvendig ved strømbrudd! 2-i-1-lykten er av god kvalitet, holdbar, ideelt utstyrt for alle bruksområder og sprer LED-lyset som en lommelykt og det forsterkede pannebåndet som et frontlys.

For å ha hendene fri og samtidig kunne se absolutt alt lyse opp, bare bøy hodet fra side til side. Den håndterlige lykten er i holderen på pannebåndet og justerer det komfortable og elastiske båndet til riktig størrelse.

Med den lille all-rounderen for lyse hoder vil barna finne frem i mange situasjoner – selv når man går ned i mørke kjellere eller sykler, vil man takket være 2-i-1-lykten se helt klart. En svært praktisk gaveidé for små oppdagere som vil skape mye glede for barna!

Detaljinformasjon

Veske- og hodelykt for naturekspedisjoner

  • Vesken- og hodelykten lyser optimalt i alle retninger med pannebåndet som kan snus på
  • Lysdioder: 0,25 W LED
  • Et AA-batteri nødvendig (ikke inkludert)
  • Mål: 9,5 x 2,9 x 3 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-25T17:03:29+00:00