Trenger du hjelp?

Veske-organiserer

kr 325
Incl. VAT
- +
Kvinner som er glade i håndvesker kjenner til problemet: hvor skal man egentlig gjøre av dem? Endelig en løsning som faktisk er like praktisk som flott, nemlig denne veske-organizeren. Den ultimate gaven til enhver kvinne med forkjærlighet for vesker!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

12 håndvesker høres mye ut, men er det nå egentlig det? En hverdagsveske, en til den lille sorte, en som passer perfekt i finere anledninger, en reiseveske og en clutch – det er faktisk ikke så vanskelig å ende opp med mange vesker, spesielt hvis du liker at vesken skal matche antrekket ditt helt perfekt. Det er veldig gøy å handle vesker, men mindre gøy å finne den perfekte oppbevaringen for dem. Man vil jo ikke gjemme de bort, men faktisk ha oversikt over hva man har.

Det er her denne veske-organizeren kommer inn i bildet, takket være denne har nemlig alle veskene dine, eller 12 av de, funnet sin faste plass. Denne henges enkelt opp i klesskapet ditt, og er like plassbesparende som oversiktlig.

Veske-organizeren i svart polyester kommer til å begeistre enhver dame som setter pris på vesker. Gi den i bursdagsgave til en god venninne, eller som en overraskelse til mammaen din som har kaos i veskesamlingen sin. Garantert en gave som finner en fornøyd mottaker!

Detaljinformasjon

Veske-organizer

  • veske-organizer til å henge opp
  • svart
  • materiale: 100 % polyester
  • 25 x 136 cm
  • plass til 12 vesker
  • vidde kan justeres opptil 46 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T18:24:32+00:00