Trenger du hjelp?

Vespa Modell 150VL1T

kr 529
Incl. VAT
- +
Lett og kjapp som en veps – denne lille Vespa-modellen er en liten versjon av den legendariske scooteren, som både Vespa-kjørere og designinteresserte vil ha glede av.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Laget av det italienske selskapet Piaggio i de tidlige etterkrigsårene var Vespa i femtiårene umåtelig populær på markedet og hadde mange fans nord for Alpene. Spesielt for den unge generasjonen var små, rimelige scootere et symbol på frihet: brølende med jenta di som passasjer i gatene, deilige sommerdager og gode minner ... The Vespa modell 150VL1T har stått for mye glede.

Og selv de som aldri selv har kjørt en scooter, vil ha sin sanne glede i tidløst design i en klassisk kremhvit farge. Legg merke til høykvalitets behandling av fast metall og ikke minst alle detaljene! Denne lille Vespa-modellen er en pen gave til alle som var på reise i sin ungdom med nettopp en slik scooter og som liker å tenke tilbake til de gode tidene. Også de som liker godt og klassisk design og venner av motoriserte ting av alle typer vil nyte denne gaven.

Detaljinformasjon

Vespa Modell 150VL1T

  • Scooter-metallmodell i målestokk 1:6
  • Farge: Kremhvit

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-20T17:25:06+00:00