Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Vibrerende ramme "skjell" – med sand

kr 115
Incl. VAT
- +
Feriefølelsen! Den vibrerende rammen "skjell" – med sand – er det perfekte stedet for å ære med bilder fra yndlinsstranden. En sjarmerende gave til de som ønsker å drømme om den forrige ferier … og den neste.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Sommer, sol, strand og ferie … det er alltid godt å se tilbake på de beste dagene i løpet av året. Det føles godt når høstdagene blir kortere og soltimene færre. Den vibrerende rammen "skjell" – med sand, er det perfekte stedet for å ære ditt vakreste feriebilde. Den godt designede rammen har form som et stort skjell og en rund ring i midten av bildet. Sanden og de små, brun-og hvit mønstrede skjellene inne i rammen er ekte – du rister på den i rolige tider! Ikke på langt nær så vakkert som å bore føttene i den varme sanden!

Rammen kan være en beundringsverdig drøm om morgenen ved kjøkkenbordet, så vel som i en kort kaffepause på kontorpulten. En fin liten gave til alle skjønnheter på stranden, havfruer og svømmere som drømmer om neste ferie. Flott som gave til bursdager og andre anledninger.

Detaljinformasjon

Vibrerende ramme "skjell" – med sand

  • Mål: 16 x 11 x 3 cm
  • Foto legges inn manuelt

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T02:47:06+00:00