Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Vin-sett inkl. glassmarkører

kr 299
Incl. VAT
- +
Denne lille damen er godt forberedt på vennene som kommer på døren med en flaske vin. På kort tid blir den muntre figuren, med perlene, den dristige hatten og fargerike kjolen, til et fantastisk tilbehør som gjør livet enklere: fire brett med kanter forhindrer at vin søles på bordet, og perlekjedene fungerer som en glassmarkør for å hindre det evige spørsmålet, hva som var "mitt eller ditt glass". Bare det i seg selv er nyttig!Som vinkork redder hun fluene fra å dukne på varme sommerkvelder og forhindrer – dersom flasken ikke var tom – at den åpne vinen blir dårlig. Settet med den muntre dukken "Evelyn" fungerer som dekorasjon til kjøkkenbenken, vinduskarmen eller en hylle når den ikke er i bruk og skaper mye moro. Gi vinelskere et bevis på at "svært hyggelig" og "svært praktisk" kan passe godt sammen i en gave!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nyt vinen i farger. Dette vin-settet med dukker gjør det mulig! Den søte lille dukken er klar til å tilbringe fine kvelder med venner eller familie: fire brett, fire glassmarkører og en hatt, som også er en flaskekork. Det originale settet for vinelskere, spesielt kvinner – en fantastisk idé til bursdagen, innflyttingsfesten, og så videre!

Detaljinformasjon

Vin-sett inkl. glassmarkører

  • Inkluderer: 4 brett, 4 glassmarkører, vinkork, trygg mat

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T06:02:14+00:00