Trenger du hjelp?

Vindlykt i roségull med inngravert navn

kr 1 119
Incl. VAT
- +
Den elegante vindlykten beriker både terrassen og balkongen! Med vindskjermen laget av glass og den kobberbelagte sokkelen trekker den umiddelbart til seg oppmerksomheten. Dermed blir vindlykten i roségull en personlig gave som du kan gravere ditt eller mottakerens navn på. Perfekt for en bursdag eller et jubileum!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et dekorativt stykke smykke med personlig element! Vindlykten i roségull har vindskjerm av glass, dekorert med ornament og gravering med ønsket navn. Det kan være navnet på kjæresten, partneren eller et søsken – en gaveidé med gravert ønsket navn (ikke benytt spesialtegn) i buet skrift. Vindlykten er ca. 37 cm høy med kobberbelagt sokkel i fargen roségull. Den tilbyr en bred plass for et stearinlys og 2 kuler i stilig design.

Denne personlige gaven er en hyggelig oppmerksomhet til en spesiell anledning, som for eksempel bursdag, og er rettet mot de som elsker interiør og designobjekter – og selvfølgelig også som et mykt punkt til koselige sommerkvelder i hagen eller på terrassen!

Detaljinformasjon

Vindlykt i roségull med inngravert navn

  • Levering: vindlykt med sokkel
  • Funksjoner: stearinlys i glass på sokkel med to kuler og gravering
  • Mål: Høyde, 37 cm
  • Materialer: Glass, kobberbelegg
  • Standard farge: roségull
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-29T04:30:10+00:00