Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Vindlykt i roségull med inngravert navn

kr 1 119
Incl. VAT
- +
Den elegante vindlykten beriker både terrassen og balkongen! Med vindskjermen laget av glass og den kobberbelagte sokkelen trekker den umiddelbart til seg oppmerksomheten. Dermed blir vindlykten i roségull en personlig gave som du kan gravere ditt eller mottakerens navn på. Perfekt for en bursdag eller et jubileum!

eller

Beskrivelse

Et dekorativt stykke smykke med personlig element! Vindlykten i roségull har vindskjerm av glass, dekorert med ornament og gravering med ønsket navn. Det kan være navnet på kjæresten, partneren eller et søsken – en gaveidé med gravert ønsket navn (ikke benytt spesialtegn) i buet skrift. Vindlykten er ca. 37 cm høy med kobberbelagt sokkel i fargen roségull. Den tilbyr en bred plass for et stearinlys og 2 kuler i stilig design.

Denne personlige gaven er en hyggelig oppmerksomhet til en spesiell anledning, som for eksempel bursdag, og er rettet mot de som elsker interiør og designobjekter – og selvfølgelig også som et mykt punkt til koselige sommerkvelder i hagen eller på terrassen!

Detaljinformasjon

Vindlykt i roségull med inngravert navn

  • Levering: vindlykt med sokkel
  • Funksjoner: stearinlys i glass på sokkel med to kuler og gravering
  • Mål: Høyde, 37 cm
  • Materialer: Glass, kobberbelegg
  • Standard farge: roségull
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-16T19:17:43+00:00