Trenger du hjelp?

Vindlykt-spiralvase med Mr Mrs-gravering

kr 865
Incl. VAT
- +
En flott gave, både til venner av uvanlig vakre pyntegjenstander og til fans av personlig tilpasset tilbehør. Denne kombinasjonen av en vindlykt og spiralvase ser ikke bare fantastisk ut, men er også utstyrt med ønsket gravering. En svært god idé for utsmykning av ditt eget hjem eller et annet hjem!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Design med stil, tilpasset gravering og dobbel funksjon! Vindlykt-spiralvasen kan tjene både som vakkert lys samt som blomster i et hjem og er dermed en flott dekorasjon til høstnetter og solfylte sommerdager. I fargen gull spinner spiralvasen som en vind rundt nedre del av det formede glasset. Totalt måler konstruksjonen 11,2 x 30 centimeter og er en svært iøynefallende utsmykning som passer til mange bord og kommoder.

På glasset kan du forevige et navn med personlig ønsket gravering. Fordi "Mr ♥ Mrs" er en integrert del av graveringen, er vindlykt-spiralvasen også ideell for ektepar – for eksempel som gave til bryllup eller jubileum. Eller du kan overraske din kjære med den. Dette vakre, praktiske og personlige stykket dekor tillegger helt sikkert skjønnhet til hjemmet!

Detaljinformasjon

Vindlykt-spiralvase med "Mr ♥ Mrs"-gravering

  • Inkluderer vindlykt med sokkel
  • Funksjoner: for et stearinlys i glass, dekorativ spiralvase med personlig gravering
  • Mål: 11,2 x 30 cm
  • Materiale: glass, metall
  • Farge: gull
  • Merknader: Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering. "Mr ♥ Mrs" er en integrert del av graveringen, navnet blir tilpasset.

Produktomtaler

Write a review
2020-06-03T02:18:15+00:00