Trenger du hjelp?

Vinkorker og seks glassmarkører

kr 259
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Et øyeblikks uoppmerksomhet og ops! ... så har du tatt feil vinglass. Nå sitter du med en munnfull av noen andres vin og føler deg litt dum. For å unngå slike uhell i fremtiden kan du jo alltids benytte deg av disse små glassmarkørene. Hver og én gjest vet hvilke glass som tilhører hvem, og alle er fornøyde.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Det er lett å miste oppmerksomheten for små detaljer når man er i et hyggelig selskap og drikker god vin. Man sitter og nipper til rødvinen og prater om alt mellom himmel og gjord, og plutselig har du drukket opp naboens vin. Med disse stilige markørene slipper du slike kjedelige hendelser. Markørene er stilrene og de abstrakte formene utgjør et lekkert, estetisk tilskudd til bordet.

Vinkorken holder vinen frisk mye lenger, og du trenger ikke å helle i deg hele flasken med det samme for å unngå at vinen skal bli dårlig. En vakker gaveidé til alle vinelskere der ute med sans for stil og interiør.

Detaljinformasjon

Vinkorker og seks glassmarkører

  • Metallring med gummi som fungerer som kork for vinflasker
  • Seks forskjellige abstrakte ringer for å skille på vinglassene
  • Materiale: Gummi og kobber
  • Dimensjoner:
  • Kork: 5 x 10,1 x 1,3 cm
  • Markører: 2,5 x 2,5 x 0,6 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:49:30+00:00