Trenger du hjelp?

Vinlufter – «Fugl»

kr 139
Incl. VAT
- +
Denne artige dingsen er et praktisk tilbehør til vinelskeren, og et humoristisk og øyenfallende blikkfang. Ved første øyenkast, ser det ut som en fugl som sitter på en grein, men dette er faktisk en vinlufter som ventilerer vinen etter åpning, og kan brukes til å lukke åpningen på vinflasken slik at den ikke drypper. En vakker gave som passer perfekt som vertinnegave på vennemiddagen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hva i all verden er det?!! Plutselig ser det ut som om det vokser en grein opp av tuten på vinflasken, og jammen sitter det ikke en liten fugl oppå den også! Det ser kanskje slik ut etter noen glass med vin, men vin-drikkerne trenger ikke bekymre seg. De kan heller glede seg over denne praktiske dingsen som både lufter og heller vinen din, formet som en grein med en fugl på toppen! Alt du trenger å gjøre er å dytte fuglen ned, og dermed kontrolleres oksygenmengden i vinen.

Vin smaker bedre når den har pustet litt, og med dette praktiske tilbehøret kan du også helle vinen uten å søle på den pene duken. Med sitt morsomme utseende, og sin neongrønne fugl på toppen av greinen, er dette en sjarmerende gave til vinelskeren med humor og sans for det helt spesielle!

Detaljinformasjon

Vinlufter «Fugl»

  • Til ventilering og tetting av vinflasker
  • Med hellefunksjon
  • Morsom utforming av en neonfarget fugl på grein
  • Materiale: plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-06-03T00:00:16+00:00