Trenger du hjelp?

Vintage-toalettmappe med verdenskart

kr 295
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

En vintage-toalettmappe dekorert med et historisk verdenskart – perfekt gave til globetrotteren! Toalettmappen har et utrolig vakkert, mørkfarget design og en praktisk utførelse med glidelås. Praktisk størrelse å ha med på reise!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En toalettmappe som lar deg reise med eleganse. Et vakrere design skal man lete lenge etter, spesielt hvis man setter pris på vintage-look. Det historiske verdenskartet pryder begge sidene av toalettmappen, og glidelåsen kommer i en vakker purpurfarge som står i stil med resten av designet. Her får man plass til alt man trenger når man er på reise, enten man er mann eller kvinne. Legg nedi tannbørste, deodorant og en ansiktskrem – og du er good to go!

Hvis du har en venn som er veldig glad i å reise, har du nå foran deg den perfekte gaven for neste aktuelle anledning. Kanskje har han eller hun snart bursdag? Eller kanskje til og med planlagt en ferietur eller reise i nærmeste framtid? Å få denne vakre toalettmappen i gave er noe de fleste setter pris på. Helt enkelt en flott gaveidé!

Detaljinformasjon

Vintage-toalettmappe med verdenskart

  • høykvalitativt lærdesign
  • trykk av historisk verdenskart på begge sider
  • beskyttelse mot vannsprut
  • glidelås i mørk purpurfarge
  • interiør belagt med stoff
  • størrelse: 16 × 25 × 9 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-08-14T22:45:04+00:00