Trenger du hjelp?

Vinvokteren fra Atelier du Vin

kr 259
Incl. VAT
- +
En god beskyttelse for vinsmaken: Denne "vokteren" bremser den fryktede oksideringen fra åpne flasker ved å skape et vakuum med en oksygenpumpe. I settet er det to separate plugger og en vakker innpakning!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vinkjenneres hjerte blør når en god flaske ikke kan drikkes fordi den har vært åpen for lenge. Det kan man lett endre på nå, med denne praktiske vinvokteren! Pumpen suger luft fra flaskehalsen og skaper et vakuum, slik at vinen knapt reagerer på omgivelsene og beholder sin opprinnelige kvalitet mye lengre. Den vedlagte pluggen er pålitelig og indikerer hvor lenge vokteren beskytter, før det er på tide å pumpe igjen.

Endelig forsvinner den dårlige samvittigheten, og man kan drikke av flasken! Eller dårlig samvittighet, for å ha drukket selv om man ikke ønsket det lenger ... Vinelskere og kjennere vil la seg inspirere av denne supre og praktiske gaven, med sin lange levetid, selv på lang sikt, som vil være roten til mye glede. En flott gave for å hjelpe venner og bekjente ved hyggelige anledninger!

Detaljinformasjon

Vinvokteren fra Atelier du Vin

  • Pumpe med soft-touch flateareal (lengde 16 cm)
  • 2 spesielle plugger (Ø maks. ca. 2,5 cm) laget av plast.

Produktomtaler

Write a review
2020-01-24T04:31:39+00:00