Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Vinylplate-bokstøtte

kr 145
Incl. VAT
- +
Dine gjester tenker nok: Er det virkelige vinylplater på hyllen? Og hvorfor er de verdifulle samleverkene plassert på hyllen som bokstøtter? Svaret på spørsmålet er ganske enkelt: Bokstøttene ser ut som to vinylplater. Ideell som gave for musikkelskere og platesamlere!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

De gode gamle dagene, da man fortsatt brukte vinyl for å lytte til musikk, er dessverre over. Men med denne gaven får man fortsatt en nostalgisk og god følelse.

Bokstøttene i vinylform er en liten hyllest fra fortiden og et fasjonabelt blikkfang i bokhyllen eller på kommoden. Hold av den perfekte gaven til vinylplateentusiaster og de som fortsatt setter pris på mer kunnskap om vinylplater. Overrask en platesamler på bursdagen eller bruk bokstøttene i din egen bokhylle. En slik gave er både praktisk og en flott dekorasjon i enhver dagligstue. Gi hjemmet ditt en følelse av å være i et fint platestudio eller ta vare på den gode gamle tiden, der alt det velkjente var bedre. En vakker gave, også for nostalgikere!

Detaljinformasjon

Vinylplate- bokstøtte

  • 2 stykker i sett
  • Høyde: ca. 14 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:09:13+00:00