Trenger du hjelp?

Virtual Reality-briller for smarttelefoner

kr 209
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Disse geniale pappbrillene gir deg muligheten til å oppleve en spennende virtuell virkelighet og se filmer i 3D på en svært enkel måte. Alt du trenger å gjøre er å montere brillene fast til smarttelefonen din, laste ned en Split-app og begynne å se! Artig gave til den som setter pris på små gadgets til smarttelefoner.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Vi var også overrasket over hvor lett det var: Ved å helt enkelt bruke disse Virtual Reality-brillene sammen med en vanlig smarttelefon, får man muligheten til å oppleve morsomme 3D- eller spennende Virtual-Reality-erfaringer. Hvordan det fungerer? Nesten irriterende enkelt! Selve brillene er klare på under ett minutt, det er bare å brette de ut. På forhånd må du laste ned en Split-App som deler smarttelefonens skjerm i to. Gjennom de forflyttede linsene får bildet på smarttelefonen en kul 3D-effekt, og blir så forstørret slik at det dekker hele skjermen. Perfekt for alle mulige filmer og videoklipp!

For de som er fans av konseptet om virtuell virkelighet, kan også apper lastes ned som skaper en ”Augmented Reality”, altså en utvidet virkelighet. Her er det muligheter for å skape kule ting! Hvis du ønske å glede en teknofil venn, kan vi varmt anbefale disse minimalistiske, men effektive Virtual Reality-brillene. En kul gave som garanterer morsomme øyeblikk!

Detaljinformasjon

Virtual-Reality-briller for smarttelefoner

  • kartong som kan bygges sammen
  • 2 bikonveks-linser (25mm diameter, 45mm brennvidde)
  • gummibånd for å sikre at smarttelefonen ikke faller ut
  • skumstoff inni som kan "snurres" for bedre bærekomfort
  • materiale: over 90 % fra resirkulert kartong
  • egnet for: Google Nexus 6, Apple iPhone 6 Plus, etc.
  • Mr. Cardboard-appen finnes i App Store eller Google Play

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:25:55+00:00