Trenger du hjelp?

Linea visittkortetui

kr 279
Incl. VAT
- +
Med et elegant visittkortetui gir du ikke bare et godt inntrykk hos forretningspartnere, du holder deg også bedre organisert. Dette lille, men dog flotte, business-tilbehøret kan virkelig utgjøre en forskjell i forretningssammenheng. Super gave til kolleger og forretningspartnere!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å ha en fullstendig upåklagelig opptreden i jobbsammenheng, innebærer også å behandle forretningspartnere med respekt og være mest mulig organisert. Et godt inntrykk gjør man ikke med et halvveis krøllete visittkort dekket med fettflekker som man drar opp av lommen og gir til en potensiell business-partner. Ei heller er det ideelt å legge visittkortene man mottar direkte ned i lommen, for så å glemme av hvor man har lagt det når du skal kontakte en potensiell kunde. For å holde visittkortene dine rette og rene, og for å oppbevare visittkortene du mottar på en ordentlig og respektfull måte, er visittkortetuiet Linea ideelt.

Det diskré linjerte designet på etuiet som måler 9,5 x 6 x 0,5 cm, understreker dets funksjonelle og profesjonelle karakter. Takket være det vakre sølvbelegget gjør også dette praktiske etuiet seg svært godt som et stiltilbehør. Høydepunktet kommer med feltet som er avsett for en personlig gravering på 30 tegn. Uansett om det er til eget bruk eller en individuell gave til en av dine forretningspartnere, vil visittkortetuiet Linea garantert passe perfekt. Med dette i lommen er du garantert å gi et positivt og profesjonelt inntrykk!

Detaljinformasjon

Visittkortetui Linea

  • størrelse: 9,5 x 6 x 0,5 cm
  • sølvbelegg
  • kan graveres
  • merk: vennligst ikke benytt spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T18:44:28+00:00