Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Kortholder med bilde

  kr 255
  Incl. VAT
  - +
  Visittkort er en svært viktig del av forretningslivet, og denne flotte og solide kortholderen med bilde gjør det litt ekstra morsomt å dele ut visittkort til potensielle forretningspartnere eller kunder. Nydelig og personlig gave til en businesskvinne eller -mann i ditt liv.

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Denne lille praktiske ledsageren er en super gave for alle som ønsker seg et trygt sted å oppbevare visittkortene sine. I dette etuiet i rustfritt stål er kortene, både ens egne og dem man mottar fra potensielle kunder og forretningspartnere, beskyttet mot både søl og bretter. Det som gjør denne gaven ekstra spesiell, er det unike preget som skapes ved et valgfritt bilde og tekst som trykkes på framsiden. Hvilket bilde man vil plassere her, er opp til en selv: kanskje et familieportrett? Et inspirerende motiv? Eller kanskje man ønsker å trykke firmalogoen her for at det skal se mest mulig profesjonelt ut?

  Gi bort denne gaven til en i vennegjengen eller familien som trenger å få orden på visittkortene sine. Kortholderen gjør seg også ypperlig som presang til en kollega, for eksempel i forbindelse med en forfremmelse eller nyansettelse. Hvis det tas godt vare på, kan man ha kortholderen i flere år framover.

  Detaljinformasjon

  Visittkortetui med bilde

  • i rustfritt stål, med metallplater som kan trykkes
  • passende for standard visittkort
  • størrelse: ca. 8 x 4,5 x 1 cm

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T14:48:56+00:00