Trenger du hjelp?

Kortholder med gravert navn

kr 519
Incl. VAT
- +
Enhver som overlater sitt visittkort til noen, vil være glad når dette behandles med varsomhet i stedet for å forsvinne i en pose eller skuff. For å ivareta visittkortene på en ryddig og sikker måte, er den graverte kortholderen Marvin den rette gaven. Forretningspartnerne du møter vil garantert ikke settes i forlegenhet, og du vil gi et profesjonelt inntrykk.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For en helt suveren fremtoning på jobben bør man behandle forretningspartnerne med respekt og alltid være velorganisert. Hvor du fort kan havne i dårlige rutiner, er når visittkortene legges skjødesløst i lommen eller overlates i en eller annen skuff slik at de blir rynkete. For å forhindre dette, og samtidig være godt forberedt på en flom av visittkort, er kortholderen Marvin en ideel gave. Her kan detaljer om personen lagres stilfullt og med respekt, og når som helst hentes frem igjen etter behov.

Kortholderens enkle, elegante og ryddige design med mål på 9,7 x 6 x 0,5 cm understreker diskret sin funksjonelle og profesjonelle karakter. Takket være det fine sølvet, gjør det praktiske etuiet seg fint som et stilig forretningstilbehør og kan på forespørsel inngraveres med opp til 30 tegn. Hvorvidt det er for eget bruk eller som en unik gave til forretningspartneren, så kommer kortholderen Marvin garantert til å gi et godt og direkte positivt inntrykk. Så nå blir alle lykkelige for å høre fra deg igjen!

Detaljinformasjon

Visittkortetui Marvin

  • Mål: 9,7 x 6 x 0,5 cm
  • Forsølvet
  • Gravering

Produktomtaler

Write a review
2020-05-30T21:25:57+00:00