Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Visp – hjerte eller stjerne

Fra kr 165
Incl. VAT
- +
Denne vispen er en fryd både for øyet og for kjøkkenet! Nå trenger du aldri mer slite med støle og slitne armer – denne vispen fikser alt selv.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Selvfølgelig, de er vakre, men det er det enkle designet og høykvalitetsmaterialet av børstet, rustfritt stål med stjernen eller hjertet som gjør denne vispen til en virkelig søt idé! Det som igjen gjør den virkelige genial og absoutt nødvendig er imidlertid prinsippet på innsiden av vispen: aldri mer verkende håndledd, slitsom pisking av eggehviter, avbrutt av slitne pauser – med denne kransen av trykk-rotasjonsprinsippet blir omrøring, visping, blanding og alt annet en lek! Bare press ned gjentatte ganger, så starter vispen av seg selv, helt uten motor og batterier!

Så, denne vispen er både en kritisk endring i kjøkkenarbeid og en vakker pryd og gledesspreder i hverdagen. Den perfekte lille gaven finnes altså her hos oss, hvis du leter etter noe som både er nyttig, vakkert og som kommer fra hjertet!

Detaljinformasjon

Visp – hjerte eller stjerne

  • børstet rustfritt stål
  • med rotasjonsprinsipp

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T09:10:19+00:00