Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Vodka-flaskeform for gelé

kr 135
Incl. VAT
- +
Hva er vel mer passende en vodka-gelé i en vodkaform? Dropp gelé-shots og lag heller en gigantisk vodkaflaske av gelé, selvfølgelig med en dose vodka i. Et morsomt produkt å ha til fester og sammenkomster hvor partyfaktoren er høy!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Vodkagelé har blitt mer og mer populært i det siste, og det er ikke så rart ettersom det er et perfekt partytriks for å skape god stemning. Denne vodkaformen gjør det svært enkelt å servere lekker vodka-gelé til dine gjester. I stedet for å lage én liten shot til hver, lager du heller en stor geléklump som man kan dele på! Så kan alle forsyne seg med så mye de ønsker!

Det er svært enkelt å lage vodkagelé i denne formen, det er bare å ha i geléingrediensene som anvist på pakningen, tilsette ønsket mengde vodka, la den stivne og voilà – klar til å nytes! Gjestene dine kommer garantert til å bli fornøyde og synes at dette er en morsom liten oppmerksomhet å få. Vodkaformen er også perfekt som gave til en venn eller bekjent som setter pris på artige ting.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T10:45:25+00:00