Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Voice Box – lydopptaker

kr 155
Incl. VAT
- +
Festmoro i en liten boks! Med lydopptakeren ”Voice Box” kan man ta opp samtaler, stemmer og lyder, og så spille disse av med forvrengt stemme (enten lysere eller mørkere). Ved hjelp av hjulet kan man lage komiske remix-effekter av roping og lignende. En supermorsom liten sak som garantert sørger for underholdning uansett anledning!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det er helt enkelt bare å holde inne knappen, snakke eller synge, og så via hjulet lage komiske og morsomme lydeffekter! Lydopptakeren ”Voice Box” lar den dypeste røsten, for eksempel bestefars barytonstemme, høres ut som om den har inhalert altfor mye helium – og venninna di med den lyse latteren kan plutselig høres ut som selveste Darth Vader.

Lydopptakeren er et morsomt tilbehør å ta i bruk i mange sammenhenger. En helt vanlig tirsdag med besøk av bestekompisen, kan bli til en hysterisk morsom aften ved hjelp av ”Voice Box”. Her er det bare å eksperimentere og ta den i bruk i situasjoner som kan by på mye moro: ta opp partneren når han eller hun synger i dusjen, favorittprogrammet ditt på tv eller radio, eller samtaler i festlige lag – noe som garantert får latteren til å sitte løst blant gjestene. Lydopptakeren leveres inklusive batterier, så den kan tas i bruk med det samme den heldige mottakeren åpner opp gaven!

Detaljinformasjon

"Voice Box" – lydopptaker

  • størrelse: 6 x 10 x 2 cm
  • vekt: 86 g
  • inklusive batterier (CR2032)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-10T16:49:31+00:00