Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Vridde shotglass - topakning

kr 145
Incl. VAT
- +
Typisk! De vridde shotglassene står ikke rett etter den tredje, fjerde, femte shotten – men det gjør de faktisk ikke ved den første eller andre heller. De vridde shotglassene er virkelig et blikkfang, men tar seg også bra ut i baren eller vitrineskapet i hverdagen. Stetten på glassene ser ut til å knele, med sin vridde form.Glassene ser ikke bare bra ut, de egner seg veldig godt når man skal skåle for bursdagsbarnet, brudeparet, jubilanten og alle andre som fortjener en skål, eller som bare kommer sammen i vennlig lag. Overrask venner og bekjente med dette uvanlige settet med shotglass, det originale designet gjør det perfekt som suvenir eller gjestegave, og vil helt sikkert bli brukt i løpet av kvelden. Stilig, liten gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den ser ikke rett ut selv når du er edru. De vridde shotteglassene ser ut til å falle på kne ganske raskt, og trenger hjelp til å frigjøres fra sitt høye prosentinnhold. Helt prima for skålen i bursdagsselskapet eller jubileet!

Detaljinformasjon

Vridde shotglass – topakning

  • Topakning
  • Mål på emballasje: 5 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-12T23:50:18+00:00