Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Wall Art – bokstav-design

kr 469
Incl. VAT
- +
En veldig fin dekorasjonsidé som passer godt til mottakerens smak – fordi det de uttrykker, til syvende og sist avgjøres av en selv. Alt som kan uttrykkes med 7 bokstaver kan nå dekoreres i hallen, på kjøkkenet eller i stuen, og krydrer med sin fargerike design. I stil med gamle neonskilt og avisoverskrifter om miljøet. Enten det er "hjemme", "velkommen", "Hertha" eller "være fri. Selv med få bokstaver kan det være mye og si. For lengre meldinger bør det selvfølgelig være et ekstra sett!Med denne flotte designidéen til veggen har de funnet en gave som passer perfekt med alle innovative og fleksible levende idéer som kommer fra venner eller søsken. Men også fra kollegaer eller bekjente. Settet med 7 glaserte bilderammer og 60 forskjellige bokstavformer og tegn inspirerer til suksefull design!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En flott gave med kul vintage-design for kreative mennesker! Med dette settet med syv rammer og 60 unike karakterer kan mottakeren lage sin egen veggdekorasjon – en vakker og original idé!

Detaljinformasjon

Wall Art – bokstav design

  • 7 rammer med cover glass + 60 unike bokstaver
  • Generell størrelse: 88,9 x 17,8 x 1,9 cm
  • Enkeltvis ramme: 12,7 x 17,8 x 1,9 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T11:57:10+00:00