Trenger du hjelp?

Whiskeyglass "Diamond" – gavesett

kr 355
Incl. VAT
- +
De to diamantformede whiskeyglassene i et stilig gavesett er unike og classy. Whiskyglassene kan settes på den nedre kanten og svinges som seg hør og bør, og på den måten sørge for optimal smak og nytelse. "Diamonds" er snart ikke bare jenters beste venner, men alle som liker god, brun whisky!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Normale whiskyglass? Det kan alle drikke av. Sett heller frem disse ekstraordinære whiskyglassene når du får besøk av en skikkelig whiskykjenner – glass i diamantform for de edleste dråper! Glassene er formet som en åttekantet diamant som smalner oppover og med en spiss kant litt nede på glasset, formen tillater deg å sette fra deg glasset på skrå, slik at alle aromaer får utvikle seg.

Glasset sitter godt i hånden og det er enkelt å snurre på glasset for å få frem aromaen. Dette stilige settet med to av de mest spektakulære whiskyglassene noen gang kommer i en elegant, svart gaveeske. Slik kan du være sikker på at du har en stilig, ekstraordinær gave til den kresne feinschmeckeren, med denne gaveidéen er du garantert suksess!

Detaljinformasjon

Whiskyglass "Diamond" – gavesett

  • To stykk whiskyglass i sett
  • Mål: ca. 9,5 x 9 cm
  • Materiale: Borsilikatglass av høy kvalitet
  • Svart gaveeske
  • Vaskes for hånd – ikke egnet for mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T06:08:51+00:00