Trenger du hjelp?

Whisky Wedge – for den perfekt avkjølte whiskyen

kr 229
Incl. VAT
- +
En kul hjelper for alle whisky-fans. Denne avkjølingsmetoden er ikke bare praktisk, men ser også utrolig stilig ut. Whisky Wedge kjøler ned den edle drikken uten å vanne den ut, og dermed får man perfekt avkjølt whisky som beholder smaken. Et absolutt must for alle whisky-fantaster.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

I whisky-verdenen krangler kjennerne om man skal nyte drikken kald eller romtemperert. Skotske whiskysorter burde man drikke romtemperert heter det, mens amerikanske varianter helst burde kjøles med en isbit og dermed tynnes litt ut. Med denne geniale kjøleideen blir dog whiskyen saktere utvannet og smaken kan dermed nytes til det fulle.

Whisky Wedge former isen i glasset til en diagonal halvdel, et design som gjør at isen smelter betydelig saktere enn normale isbiter og dermed bevares den originale whiskysmaken lenger. Silikonformen leveres sammen med et tumbler-glass, som er det typiske whiskyglasset. Det er helt enkelt bare å plassere formen i glasset og fylle den med vann ovenfra. Etter at vannet har fryst, sitter en diagonal isflate igjen i glasset. Så er det bare å skjenke i whiskyen og nyte en avkjølt drink og det flotte designet som isflaten skaper. Fungerer naturligvis også sammen med annen drikke, men med whisky ser Whisky Wedge best ut. En flott gave for de som elsker deilig, kald whisky!

Detaljinformasjon

Whisky Wedge – for den perfekt avkjølte whiskyen

  • inklusive thumbler-whiskyglass
  • form av glatt silikon
  • størrelse: 14cm x 9cm x 9cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:13:07+00:00