Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Wild Dining – Tallerken for partyløven

Fra kr 155
Incl. VAT
- +
Det blir dyreglede når disse ville gjestene kommer til middag! Stilige tallerkener med løve, panda, gorilla eller sjiraff er et flott syn, og gjør det å "leke med maten" sosialt akseptert. I samsvar med deres tilbehør, som solbriller eller leppestift, passer de godt inn i den ville sirkelen. Original, stilig og et absolutt blikkfang – en flott gaveidé for venner!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Løve, panda, gorilla og sjiraff, at de kommer fra ulike deler av verden har lite å si, men de har ganske mye felles: de er utrolig koselige, og gjør at det å "leke med maten" blir sosialt aksepabelt. Hårfrisyre og tilbehør av salat, pommes frites og nudler er også vakkert! Dyregjestene har pyntet seg for den høytidelige anledningen: løven iført solbriller, gorillaen med sløyfe, en panda i dress og sjiraffen med leppestift og perlekjede, ute i naturen.

De som ønsker å være sosial i dyrelivet vil få mye moro ved spisebordet med denne dyretallerkenen. "Wild Dining"-fatene med dyre-design er ikke bare en gave for fans av gorillaer, løver, sjiraffer og pandaer, men de er også en svært fin og original all-round gave med et overraskelsesmoment. Noe mottakeren garantert ikke har ennå!

Detaljinformasjon

Wil Dining – Tallerken for partyløven

  • 4 versjoner: Panda, løve, sjiraff og gorilla
  • Materiale: Porselen
  • Mål: Ø ca. 23 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T06:52:28+00:00