Trenger du hjelp?

XXL champagneglass med gravering – "Bryllupshjerte"

kr 519
Incl. VAT
- +
La korken poppe! Dette gigantiske champagneglasset er den perfekte gaven til bryllupet, og som vil få familie og venner til å trekke på smilebåndet. Med en kapasitet på hele 2 liter, er dette et XXL-glass som vil imponere på bryllupsbordet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Til den spesielle anledningen trenger man en spesiell oppmerksomhet, og med dette XXL-champagneglasset, sørger man for nettopp det! Det store champagneglasset måler hele 40 centimeter, og kan gjøres ekstra spesielt med en personlig gravering. Glasset har en kapasitet på hele to liter, og kan brukes til både champagne, vin og øl. Gravert med navnet til bruden og brudegommen, blir dette en romantisk gave som raskt blir et blikkfang på den store dagen! Glasset kan også brukes til andre store anledninger, og selvfølgelig også når man skal feire fremtidens mange bryllupsdager. Et morsomt minne fra selve bryllupet og en lekker interiørdetalj i bokhyllen.

XXL champagneglass med gravering – sammen med en lekker flaske champagne – er den perfekte bryllupspresangen, og er full av originalitet! Og hvorfor ikke fylle den med godteri, penger eller en reisesjekk for å gjøre den ekstra spesiell? En personlig og overraskende gave som vil bli satt stor pris på!

Detaljinformasjon

XXL champagneglass med gravering – "Bryllupshjerte"

  • Med personlig gravering av to navn og en dato
  • Høyde: 40 cm
  • Kapasitet: cirka to liter

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-20T00:20:40+00:00