Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

XXL-Klesklype-kroken

kr 189
Incl. VAT
- +
Praktisk, morsom og allsdig: Dette settet inneholder 3 klesklype-kroker i XXL, som garantert vil se bra ut, både på veggen og kjøleskapet. Hvor du vil henge det kan du velge selv: takket være to innebygde neodymium-mangeter, skruer og plugger som er inkludert, henger stiftene hvor som helst. Laget av kryssfiner og stål, er ikke XXL-klypene bare et morsomt og praktisk tilbehør til leiligheten, men takket være stabil behandling er de også svært sterke: alle kan bære opptil 5 kg vekt hver. Selv de utfordrende, tunge vinterjakkene kan disse lekne klesklypene brukes til. Klesklype-krokene i XXL er en flott innflyttingsgave, for å henge opp klær på. De er godt egnet for å overraske og gi glede til beboerne: tredesignet ser svært bra ut, og er stort nok til at det kan males eller limes andre ting på. Et ukonvensjonelt tilbehør for ukonvensjonelle mennesker!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne klesklype-kroken i XXL får man mye: den er både en magnet med kroker som egner seg til å kunne henge opp ting, den kan bære opp til 5 kg, og er et humoristisk blikkfang med et sjarmernede tredesign. En fin liten overraskelse til for eksempel en samling, eller som en gave til festen og hjemmet!

Detaljinformasjon

XXL-Klesklype-kroken

Levering: 3 skruer og plugger som inneholder identiske magneter, 2 hull for oppheng
 • Bærer opptil 5 kg per "klesklype-krok"
 • Mål: ca. 1 x 3,5 x 17 cm
 • Materiale: Kryssfiner, stål, neodynmagneter
 • Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2019-01-23T15:16:53+00:00