Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

XXL-Klesklype-kroken

kr 189
Incl. VAT
- +
Praktisk, morsom og allsdig: Dette settet inneholder 3 klesklype-kroker i XXL, som garantert vil se bra ut, både på veggen og kjøleskapet. Hvor du vil henge det kan du velge selv: takket være to innebygde neodymium-mangeter, skruer og plugger som er inkludert, henger stiftene hvor som helst. Laget av kryssfiner og stål, er ikke XXL-klypene bare et morsomt og praktisk tilbehør til leiligheten, men takket være stabil behandling er de også svært sterke: alle kan bære opptil 5 kg vekt hver. Selv de utfordrende, tunge vinterjakkene kan disse lekne klesklypene brukes til. Klesklype-krokene i XXL er en flott innflyttingsgave, for å henge opp klær på. De er godt egnet for å overraske og gi glede til beboerne: tredesignet ser svært bra ut, og er stort nok til at det kan males eller limes andre ting på. Et ukonvensjonelt tilbehør for ukonvensjonelle mennesker!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne klesklype-kroken i XXL får man mye: den er både en magnet med kroker som egner seg til å kunne henge opp ting, den kan bære opp til 5 kg, og er et humoristisk blikkfang med et sjarmernede tredesign. En fin liten overraskelse til for eksempel en samling, eller som en gave til festen og hjemmet!

Detaljinformasjon

XXL-Klesklype-kroken

Levering: 3 skruer og plugger som inneholder identiske magneter, 2 hull for oppheng
 • Bærer opptil 5 kg per "klesklype-krok"
 • Mål: ca. 1 x 3,5 x 17 cm
 • Materiale: Kryssfiner, stål, neodynmagneter
 • Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2018-10-20T11:07:10+00:00