Trenger du hjelp?

Flere visninger

XXL-kortstokk for ekte gamblere

Leveringstid: PÅ LAGER

Gigakortstokk som garanterer latterutbrudd! Klarer du å gjennomføre et kortspill med disse kjempekortene uten å le, da er du god. Gi en begeistrende overraskelse til din pokerspillende venn, eller kanskje til bestemor som er svært glad i å spille bridge!

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
kr 149
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
Beskrivelse

Detaljer

De fleste av oss setter pris på en omgang kortspill i ny og ne – enten det er en runde Olsen på hyttetur med besteforeldrene, eller den ukentlige pokerkvelden med kompisene. Ønsker du å tilføre det lille ekstra til spillekvelden, er denne XXL-kortstokken en fantastisk idé. Hvem klarer å holde masken når man må kjempe for å klare å holde i disse gigantiske kortene!? Ingen, det garanterer vi. Du er med andre ord sikret en latterfull kveld med denne kortstokken i ditt eie.

Kortstokken bestående av 54 kort fungerer til de fleste kortspill, det være seg poker, bridge, amerikaner eller skat. Foruten å krydre spillerunden med latter, garanterer også kortstokken at ingen jukser. Det er nemlig komplett umulig å gjemme unna kort i denne størrelsen.

Enten man gir kortstokken i gave med et glimt i øyet eller er dønn seriøs, så kommer den nok til å bli satt pris på og brukes av mottakeren, enten til kortspill eller som kul dekor i stua.

Detaljinformasjon

XXL-kortstokk for ekte gamblere

  • 54 kort
  • størrelse: ca. 26 x 19 cm
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
^2017-10-23T18:47:16+00:00