Trenger du hjelp?

XXL ølstøvel med gravering

kr 599
Incl. VAT
- +
Ølstøvelen i XXL-størrelse er gaven med stor G for den øltørste vennen som aldri får nok! Hele 2 liter rommer dette glasset og det kan også graveres med en personlig tekst. Unik og praktisk gave for ølsuperen i vennegjengen.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Noen øldrikkere synes faktisk at 0,5 ikke er stort nok, og hvis du har en av disse i vennegjengen eller familien, vil nok denne ølstøvelen som rommer hele 2 liter falle veldig godt i smak hos vedkommende. For en ekstra personlig touch, kan glasset graveres med valgfri tekst. Her er det rom for et morsomt navn på øldrikkeren, for eksempel ”Pilskongen Per”, bare husk å ikke ta i bruk spesialtegn for dette formålet. Det vil si at typiske norske bokstaver som æ, ø og å utgår.

Dette glasset passer som hånd i hanske i forbindelse med Oktoberfest – den bayerske ølfestivalen som blir mer og mer vanlig å feire også i Norge. Ta på deg lederhosen eller dirndl og stikk av gårde til festen med dette ølglasset i hånden, det vil bli lagt merke til for å si det sånn. Ølstøvelen er en artig gave i enhver festlig sammenheng, spesielt til en som liker å drikke øl og ha det moro!

Detaljinformasjon

XXL ølstøvel med gravering

  • med individuell gravering: for eksempel "Pilskongen Per"
  • materiale: glass
  • rommer: 2 liter
  • høyde: ca. 32,5 cm
  • merk: vennligst ikke benytt spesialtegn til graveringen

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T06:13:08+00:00