Trenger du hjelp?

Balltre-pepperkvern XXL med gravering

kr 775
Incl. VAT
- +
Nei, det er ikke en miniatyrversjon – balltre-pepperkvernet XXL skiller seg nesten ikke fra et ekte balltre i størrelse, vekt og materiale. Det som også er imponerende med denne rakkeren, er at den har livstidsgaranti, og at balltreet også kommer med muligheten til å tilføye en gravering. En bra gaveidé til en tøffing!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ansiktsuttrykket til den som leverer maten din på døra er uvurderlig når du åpner med denne gigantiske pepperbøssa i hånden! Den ser absolutt overbevisende ut ved både første og andre øyekast. Den består av ekte tre, størrelsen er nesten lik originalen, og den er tung og solid. Det er bare selve bruken som skiller denne kvernen fra et ekte balltre, da den har et skjult indre av en karbonstålkvern, produsert av Cole & Mason.

Pepperkvernen har livstidsgaranti, og kvernen kan justeres etter ønsket finhet. Man fyller kvernen enkelt ved å skru opp skruen på håndtaket. Kvaliteten til balltre-pepperkverna er upåklagelig og det er muligheter for å tilføye en personlig gravering. Dette er den perfekte gaven til alle baseball-fans eller jenter og gutter som elsker enten sporten eller geniale designideer. Veldig, veldig kult!

Detaljinformasjon

XXL pepperkvern "balltre" med personlig inngravering – vennligst ikke bruk spesialtegn!

  • Bøk fra bærekraftig treindustri med karbonstål-kvern (livstidsgaranti)
  • Kvernet kan reguleres
  • Fylles opp ved å skru
  • Mål: 72 x 6 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T05:01:19+00:00