Trenger du hjelp?

You complete me – puslespill

kr 145
Incl. VAT
- +
Trenger du en romantisk gave til den store dagen? Et puslespill formet som et hjerte, og som sier til din kjære: You complete me! Puslespill er ikke bare til for å spilles, men kan også bære på et dypere budskap. Dette er en fantastisk gave som får mottageren til å føle seg spesiell, og som vil bli satt stor pris på. Heretter blir kjærligheten som en lek!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå kan du vise den du elsker (om du ikke tør si det høyt), at han eller hun er den biten som mangler, og at vedkommende gjør deg komplett. Uten at du trenger å si et ord! Den som får dette spillet må nemlig sette sammen elleve små biter som til slutt danner et stort hjerte, og der den midterste biten former et eget lite hjerte. Så gi bort hjertet ditt med dette søte puslespillet, og vis at kjærligheten din er komplett!

Puslespillet leveres i en pen gaveeske med et tre-hjerte som avslører hva som er på innsiden. Du kan også skrive en hyggelig og hjertefølt beskjed på baksiden av puslespillet, som avsløres idet spillet er ferdigpuslet. En virkelig kreativ gave som garanterer deg mange romantiske stunder med din utvalgte.

Detaljinformasjon

You complete me – puslespill

  • Materiale: Balsatre
  • Dimensjoner: 15 x 15 x 0,3 cm
  • Utformet som et hjerte
  • Leveres i pen gaveeske
  • Hjertebiten ligger i midten av puslespillet
  • Pennen ikke inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-07-14T20:58:04+00:00