Trenger du hjelp?

Zippo-lighter med gravert navn

kr 865
Incl. VAT
- +
Denne Zippo-lighteren i høy kvalitet har fått et meget personlig design, der man kan gravere inn en egen tekst til mottakeren. Du kan legge ved navnet eller en kort tekst for å gjøre denne gaven ekstra unik. En flott gaveidé som raskt blir en trofast følgesvenn i hverdagen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ved å gravere navnet til mottakeren av denne lekre gaven, blir Zippo-lighteren en personlig og fin gave som vil bli satt stor pris på. Den originale Zippo kommer opprinnelig fra USA, og er laget av polert krom og kan selvsagt fylles på ved behov slik at den holder i årevis. Den kommer faktisk med 30-års garanti, noe som viser kvaliteten på produktet og dets arbeid. Med dette flammende tilbehøret ved din side, trenger du aldri mer å lete etter noe du kan varme deg på!

Denne Zippo-lighteren er imidlertid unik, og ikke bare på grunn av sin ekstraordinære gode kvalitet. Du kan nemlig legge til en egen personlig tekst på lighteren, slik at det ikke er noen tvil om hvem som eier den. Hvorfor ikke skrive "Jeg elsker deg, Tom", eller kanskje sette på hele navnet hans? Her står du fritt til å velge en tekst på opptil 20 karakterer slik at du kan skreddersy lighteren til den som mottar gaven. Uansett om du gir den til partneren, vennen eller kollegaen, kan du være sikker på at dette er en unik gave det ikke finnes maken til!

Detaljinformasjon

Zippo-lighter med gravert navn

  • Mulighet for gravering med opptil 20 tegn
  • For sikkerhetens skyld er lighteren tom ved utsendelse. Må derfor fylles før bruk

Produktomtaler

Write a review
2020-08-12T14:01:51+00:00